ZDARMA vám uděláme tržní odhad vaší nemovitosti

Zadejte níže vaše telefonní číslo nebo váš e-mail a my vás budeme v nejbližším možném čase kontaktovat.

Vaše data držíme v bezpečí ochrana osobních údajů

ZDARMA tržní odhad nemovitosti

Nízkoenergetický RD 5+kk s garáží na ul. Nad Tratí, Havířov – Dolní Suchá

Nízkoenergetický RD 5+kk s garáží na ul. Nad Tratí, Havířov – Dolní Suchá

 

Kontaktujte makléře:
Jméno:Jaromír Kohut
Telefon:777 663 670
E-mail:listrum@listrum.cz
Základní informace Zpět
Název:Nízkoenergetický RD 5+kk s garáží na ul. Nad Tratí, Havířov – Dolní Suchá
Lokalita:Havířov
Typ nemovitosti:Domy 5+kk
Nabídka:Prodej
Celková plocha:160 m2
Vlastnictví:Osobní
Energetická náročnost (PENB):B – Velmi úsporná dle vyhlášky 264/2020 Sb.
Ukazatel náročnosti (kWh/m2 za rok)96
Cena:9 900 000 Kč

Nabízíme k prodeji novostavbu nízkoenergetického RD 5+kk s garáží, kolaudovanou v roce 2020, umístěnou v klidné a lukrativní části obce.

Dům je přízemní typu bungalov s pozemkem o celkové výměře 1.739 m2.

Zásadní výhodou této nemovitosti je kromě jejího vynikajícího stavu, zejména její umístění v klidné části obce a velikost pozemku, skýtající soukromí.

Obytná část domu je rozdělena na  tzv. denní část, která je tvořena obývacím pokojem s  navazující kuchyní (kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů s indukční varnou deskou 70 cm, kování BLUM), spíží a jídelnou a se dvěma vstupy na terasu a zahradu francouzským oknem, WC, zádveřím a chodbou se vstupem do garáže a  tzv. klidovou částí, do které se vstupuje z chodby dveřmi a která je tvořena 4 pokoji a koupelnou (sprcha, WC, bidet, dvojumyvadlo). Z kryté terasy, na kterou je vstup z obývacího pokoje, je vstup do technické místnosti přestavěné na letní kuchyň.

V celém domě je položena plovoucí podlaha, přičemž v obývacím pokoji, na chodbách a v koupelně zn. Quickestep Balance. Vestavné skříně v pokojích, na chodbě a ve vstupu. Interiérové dveře s obložkami barevně sladěné s okny. Celková podlahová plocha domu činí 160 m2, obytná plocha domu činí 123 m2.

Dům je řešen jako nízkoenergetická stavba. Pro konstrukci stěn je použit systém MEDMAX (polystyrénové bednění 20 cm s armaturami vylité betonem) s vynikajícími termoizolačními a statickými vlastnostmi, strop izolován minerální vatou  160 + 180 mm, střešní krytina pálená taška Creaton, podlaha anhydritová na podlahovém polystyrenu, plastová okna, francouzská okna (6 ks) a vstupní dveře vše zn.  Salamander v dekoru s izolačním trojsklem a v pasivním standardu. Vytápění je řešeno plynovým kondenzačním kotlem Baxi (se zásobníkem na TUV) napojeným na teplovodní podlahové topení se zónovou regulací (v každém pokoji termostat), s roční spotřebou plynu na vytápění a ohřev TUV cca. 9 MWh. V obývacím pokoji krbová kamna s horkovzdušnou vložkou.

Zahrada je oplocená, brána kovaná s otevíráním na DO, stejně tak i garážová vrata. Odpadní voda je svedena do jímky. Půda je částečně pochozí.

Dům je obsypán řeckým štípaným mramorem, zpevněné plochy ze zámkové dlažby.

Celkový technický stav domu je velmi dobrý – jako novostavba.

Nemovitost je řádně zkolaudována, bez jakýchkoliv právních vad a připravena k nastěhování.

V obci veškerá občanská vybavenost, MHD 400 m.

Vynikající dopravní dostupnost směr Ov (15 km).

Koupi nemovitosti můžete financovat pomocí hypotéky s jejímž vyřízením Vám rádi zdarma pomůžeme.

Veškeré další info u makléře.