ZDARMA vám uděláme tržní odhad vaší nemovitosti

Zadejte níže vaše telefonní číslo nebo váš e-mail a my vás budeme v nejbližším možném čase kontaktovat.

Vaše data držíme v bezpečí ochrana osobních údajů

ZDARMA tržní odhad nemovitosti

Prodej komerčního areálu v Německu

Prodej komerčního areálu v Německu

 

Kontaktujte makléře:
Jméno:Jaromír Kohut
Telefon:777 663 670
E-mail:listrum@listrum.cz
Základní informace Zpět
Název:Prodej komerčního areálu v Německu
Lokalita:Německo
Typ nemovitosti:Komerční nemovitost
Nabídka:Prodej
Celková plocha:10100 m2
Vlastnictví:
Cena: Cena u RK

Nabízíme k prodeji komerční (logistický) areál, který je umístěn v Německu, na okraji města v komerční zóně, 7 km od sjezdu z dálnice A13 mezi Drážďany a Chotěbuzem. Vzdálenost z Prahy cca. 220 km, vzdálenost od hranice ČR cca. 120 km po D8 a A17 a A13 v Německu.

Areál je tvořen pozemkem o celkové výměře cca. 10.100 m2, s rozměry 135 m x 75 m, na kterém je umístěna dvoupodlažní administrativní budova, 2x montovaná hala, krytý vjezd a zpevněné parkovací plochy, přičemž celý areál vyjma předního parkoviště je oplocený.

Administrativní budova je zděnou stavbou s plochou střechou, dvojpodlažní, zastavěná plocha 216 m2, užitná plocha cca. 180 m2/patro, celkem tedy 360 m2. 1. NP je tvořeno vstupní halou, 5 x kanceláří, kuchyní, 3 x WC, sprchou, technickou místností a plynovou kotelnou. 2. NP je tvořeno 4x kanceláří (z toho 1 kancelář 90 m2 a další 32 m2) a sociálním zařízením.

Na administrativní budovu navazuje montovaná hala č. 1 s vnějšími rozměry 29 m x 28 m s vraty. Hala je vytápěna plynovými ohřívači v počtu 6 ks, světlá výška po osvětlení cca. 4 m, při změně osvětlení mezi nosnou konstrukci pak cca. 5 m.

Hala č. 2  má vnějšími rozměry 36 m x 18 m s vraty. Světlá výška po osvětlení cca. 4 m, při změně osvětlení mezi nosnou konstrukci pak cca. 5 m.

Mezi halami je krytý vjezd na zadní parkoviště, přičemž tento vjezd má rozměry 15 m x 36 m.

Zadní oplocené parkoviště má rozměry 68 m x 68 m, zpevněná plocha je řešena zámkovou dlažbou.

Přední parkoviště umístěné před administrativní budovou má rozměry 30 m x 70 m, zpevněná plocha je řešena zámkovou dlažbou. Na okraji parkoviště je umístěna montovaná jednopodlažní stavba o rozměrech 12 m x 9 m, která je pronajata.

Na střechách hal jsou umístěny FVE panely, které jsou ve vlastnictví jiné osoby s nájemným ve výši 3.000,-Eur/rok.

Ideální využití nemovitosti je pro logistické centrum, parkování kamionů se službami, prodejna stavebnin, lehká výroba, skladování, apod.

Vynikající dopravní dostupnost. Sjezd na dálnici A13 je vzdálen 7 km, sjezd na dálnici A 15 u Chotěbuze je vzdálen 27 km.

Veškeré další info u makléře.